Archiv článků

3, 2, 1 ... a začínáme

nebo-li: pondělí, úterý, středa a začíná 6. ročník Ostravských Bucharů! Při této příležitosti již vyšlo nulté číslo festivalového časopisu Rachot po Bucharech, kde se dozvíte něco ze zákulisí časopisu a hlavně Vám představíme letošní odborné lektory.

Vyhlášení 6. ročníku Ostravské buchary 2016

Byl vyhlášen termín konání 6. ročníku Postupové přehlídky amatérského činoherního a hudebního divadla v Moravskoslezském kraji - OSTRAVSKÉ BUCHARY 2016. V menu "ROČNÍK 2016" lze nalézt propozice, přihlášku a přílohy k přihlášce.  

Rachot po Bucharech

V ročníku 2015 zveřejněna finální verze festivalového časopisu Rachot po Bucharech, kde se dozvíte hodnocení jednotlivých incenací, rozhovory s protagonisty, názory diváků a výsledky přehlídky. Děkujeme všem odborným lektorům, učinkujícím, divákům a pořadatelům. Vzhůru na přípravu Ostravských...

Ostravské Buchary 2015 UKONČENY

Ostravské Buchary 2015 jsou za námi. Ocenění rozdána, postupující vyhlášeni. V co nejkratší možné době se vše budete moci dočíst ve finální verzi Rachotu po Bucharech.

OSTRAVSKÉ BUCHARY 2015 ZAHÁJENY

Jdeme s dobou a další letošní novinkou je fungující facebookovská stránka, kde se snažíme vkládat veškeré aktuální info včetně novinek. Najdete nás na www.facebook.com/ostravskebuchary.

Program Bucharů 2015

V "Ročníku 2015" byl zveřejněn program 5. ročníku přehlídky Ostravské buchary 2015, informace o jednotlivých vystupujících souborech a fotografie z jednotlivých představení.

Vyhlášení 5. ročníku Ostravské buchary 2015

Byl vyhlášen termín konání 5. ročníku Postupové přehlídky amatérského činoherního a hudebního divadla v Moravskoslezském kraji - OSTRAVSKÉ BUCHARY 2015. V letošním roce došlo k několika změnám: - Divadlo Devítka se stalo hlavním pořadatelem přehlídky a obč. sdružení Šupiny je spoluorganizátorem. -...

4. ročník za námi

Tak je za námi 4. ročník přehlídky Ostravské buchary. Informace o jednotlivých představeních, včetně hodnocení poroty, a výsledky si můžete přečíst v Rachotu po bucharech 2014.

Ostravské buchary 2014 zahájeny!!!

Máme za sebou první den přehlídky Ostravské buchary 2014. Informace o jednotlivých vystoupení naleznete v "Rachotu po bucharech", který se bude denně aktualizovat.