Archiv článků

Doplnění programu

Program Ostravských bucharů 2012 doplněn o 2 nesoutěžní hudební vystoupení.

Program Ostravských bucharů 2012

Zveřejněn program 2. ročníku OSTRAVSKÝCH BUCHARŮ 2012, informace o učinkujících souborech a fotogalerie z jednotlivých představení.

Oprava adresy !

V propozicích byla opravena adresa O.S.Šupiny! Správná adresa je: Svatoplukova 1222/24, 703 00 Ostrava Vítkovice

Vyhlášení 2. ročníku Ostravské buchary 2012

Byl vyhlášen termín konání 2. ročníku Postupové přehlídky amatérského činoherního a hudebního divadla v Moravskoslezském kraji - OSTRAVSKÉ BUCHARY 2012. V menu "ROČNÍK 2012" lze nalézt propozice, přihlášku a přílohy k přihlášce.  

Videa z přehlídky

Do ročníku 2011 přidány videa, které poskytla regionální televize Local TV PLUS.

Účastník Ostravských Bucharů nominován do Hronova

Lektorský sbor Divadelního Děčína 2011 se rozhodl do programu Jiráskova Hronova 2011 nominovat tyto inscenace (bez uvedení pořadí): Maryša Slovanského tyátru Olomouc (za činoherní divadlo), Zde – na ostrém rozhraní života… (Postele) Bílého divadla Ostrava (za hudební divadlo)  

Nová akce

Toto je popis ukázkové akce. Můžete ji libovolně editovat, případně odstranit.

Výsledky

UFF - a je za námi první ročník divadelního maratonu. V ročníku 2011 najdete výsledky. Během 14 dní by se zde objeví i stručná hodnocení poroty (odborných lektorů...) k jednotlivým představením. Děkujeme za účast souborům i divákům.

Další změna programu

Tak bohužel dochází k další změně programu. Z důvodu nemoci se musí zrušit představení Divadla Devítka, plánované na sobotu 26.3. v 13.00 hod. Místo toho se nesoutěžně představí divadelní soubor Amadis s hrou "Smíšené dvouhry" Bližší informace: Láska, něžnost, ale také zášť, nechuť ke komunikaci...

Změna v programu

Byla provedena změna v programu. Místo DS "Bez názvu" Opava vystoupí v sobotu 26.3. v 16.00 hod. ostravské divadlo U Lípy s představením Královny.